Velikonoční menu


Restaurace Jirásek

7. 4. – 10. 4.

Po čtyřicetidenním období půstu přicházejí konečně Velikonoce, kdy jsou podáváné pokrmy velmi pestré. Oslavte s námi jaro! Pusťte na talíř jeho barvy a dejte si lahodnou hráškovou polévku, svěží zelený salát, králičí stehno s nádivkou či veselý dezert v podobě mrkvového dortu se švestkovým chutney. Naše velikonoční menu přinese na váš sváteční stůl vytoužené jaro.

Čtyřchodové Velikonoční menu 690 Kč

Předkrm: Králičí terina s lehkým salátkem a křupavou bagetkou
Polévka: Hráškový krém s pestem z medvědího česneku
Hlavní chod: Králičí stehno podávané s baby špenátem a velikonoční nádivkou 
Dezert: Mrkvový dort se švestkovým chutney a šlehačkou