Zvěřinové hody


Restaurace Jirásek

1. 9.–27. 10.

Léto je za námi, ale i podzim přináší něco, co Vám může zvednout náladu. Třeba to, že právě začala lovecká sezona a s ní přichází i zvěřinové hody. Restaurace Jirásek připravila pro letošní lovnou sezonu dvě zvěřinová menu, sestavená výhradně z pokrmů připravených z čerstvé zvěře ulovené v okolních honitbách. Náš personál Vám ochotně doporučí vhodná vína ke zvolenému menu. Přijďte ochutnat to nejlepší z našich lesů!

 

Čtyřchodové kančí menu 295 Kč

Předkrm: Domácí zvěřinová paštika s brusinkami, opečený toast

Polévka: Zvěřinový vývar s játrovými knedlíčky

Hlavní chod: Medailonky z divočáka na švestkách, krokety

Dezert: Domácí jablkový závin se šlehačkou

 

Tříchodové jelení menu 380 Kč

Předkrm: Toast zapečený s jelení paštikou a rajčaty

Hlavní chod: Jelení špíz se slaninou, šípková omáčka, domácí bramborové placky

Dezert: Linecké košíčky s vanilkovým krémem a brusinkami